لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

روش­‌های ثبت عملیات حسابداری نیز همپای رشد فناوری به سرعت رشد و توسعه یافته است. به گونه‌­ای که از روش‌­های ثبت سنتی شروع و در ادامه به سمت نرم افزارهای حسابداری با قابلیت­‌های مختلف از جمله اتصال نرم افزار حسابداری به سایت پیش رفته است.
 

اتصال نرم افزار حسابداری به سایت یعنی چه؟

امروزه خرید و فروش اینترنتی بیشتر در میان جوامع بزرگ و کوچک گسترش یافته و در واقع می­‌توان گفت تجارت الکترونیک واقعیت جهان امروزی است.

با توجه به رشد فزاینده خرید و فروش‌های اینترنتی و توسعه فروشگاه­‌های اینترنتی، یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی و یا اتصال نرم افزار حسابداری به سایت بیش از بیش مورد نیاز است.

اتصال نرم افزار حسابداری به سایت به این مفهوم است که ارسال و دریافت اطلاعات حسابداری مورد نیاز به نرم افزار توسط سایت صورت می­‌گیرد. برای برقراری این ارتباط به API مخصوص قابلیت اتصال به سایت فروشگاهی نیاز است.

API چیست؟

می­‌توان گفت (Application Programming Interface) API مخفف واژه رابط برنامه‌نویسی نرم افزار عبارت است از سرور ریموت که درخواست‌­ها را دریافت و پاسخ­‌ها را ارسال می­‌کند.

به عبارت دیگر API فصل مشترکی میان دو نرم‌افزار یا اپلیکیشن است در واقع APIها روشی برای عرضه خدمات به مشتریان است.

مزایای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت فروشگاهی

هر تکنولوژی در هنگام پیدایش برای گسترش باید دارای مزایایی باشد. نرم افزار حسابداری متصل به سایت فروشگاهی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و دارای مزایا و معایبی می­‌باشد. از جمله مزیت نرم افزار حسابداری متصل به سایت می‌توان به موارد ذکر شده در تصویر اشاره کرد:

پیش نیازهای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت

برقراری ارتباط نرم افزار حسابداری به سایت فروشگاه آنلاین با ایجاد بستری مناسب و تهیه پیش نیازهای ضروری امکان‌پذیر خواهد بود. با توجه به این­که سایت فروشگاهی در بستر وب واقع شده است، نرم افزارهای حسابداری ابتدا باید قابلیت اتصال به اینترنت و سپس وب سایت­‌ها را داشته باشند.

علاوه بر این برای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت داشتن آی پی اختصاصی از جمله ضروریات به شمار می­‌رود. نرم افزار حسابداری متصل به سایت نقش موثری در جهت پیشبرد اهداف کسب و کارها می­‌تواند ایفا نماید.
در واقع با انجام عملیات فروش آنلاین تمامی فرآیندهای فروش مانند فاکتور فروش، سند حسابداری صادره و کسر از موجودی کالا در انبار به صورت خودکار و آنی در نرم افزار حسابداری متصل به سایت قرار گرفته و نیازی به ثبت دستی اطلاعات نخواهد بود.

تأثیر نرم افزار حسابداری متصل به سایت کاهش خطای انسانی، افزایش سرعت و دقت در فرآیند فروش می‌­باشد.

روش اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی

استفاده از APIهای مخصوص یکی از مهم­ترین و پرکاربردترین روش‌­های اتصال نرم افزار حسابداری به سایت می­‌باشد. به کمک API هنگامی که مشتری درخواست خریدی ارائه می­‌دهد، درخواست خرید او بر روی سایت قرار گرفته و سپس در نرم افزار حسابداری متصل به سایت ثبت می­‌گردد.

بعد از این مرحله فاکتور به صورت خودکار در نرم افزار حسابداری صادر می­‌شود و در نهایت فاکتور صادره در اختیار واحد مالی و خریدار قرار می­‌گیرد. 

یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی دارای چه امکاناتی می باشد؟

پنل نرم افزار حسابداری متصل به سایت شامل دو قسمت حسابداری فاکتور فروش و حسابداری خرید است. امکانات حسابداری فاکتور فروش به شرح زیر است:

   
1 امکانات مشترک میان تمامی پنل­‌ها
2 تایید (برای ارسال به انبار) یا عدم تایید فاکتور (برای بازگشت به پنل فروش)
3 ثبت سند مالی و اتصال آن به فاکتور
4 ثبت چک و اتصال آن به فاکتور
5 تراکنش اتوماتیک
6 تراکنش سریع
7 مشاهده و حذف سریع تراکنش‌های قبلی

تا اینجا با امکانات حسابداری فاکتور فروش آشنا شدید، در ادامه می‌خواهیم امکانات حسابداری فاکتور خرید را نام ببریم:

  • مشاهده وضعیت بدهکاری/بستانکاری طرف حساب مربوطه، مدت زمان باقیمانده برای رسیدن فاکتور
  • ثبت تراکنش و چک مرتبط با فاکتور خرید
  • سررسید
  • طرف حساب ها
  • درخواست های واریز
  • پرینت حساب ها
  • تعریف طرف حساب ها
  • سود و زیان مجموعه
  • تراز مالی مجموعه در نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی
  • تنظیمات فاکتورهای رسمی و مالیات
  • تنظیمات درگاه های بانکی
  • گزارش واریزهای آنلاین

نتیجه گیری

در زمینه کسب و کارها نیز تکنولوژی برای کاهش خطای انسانی، افزایش سرعت و دقت در گزارش­گیری و گزارش­‌دهی به کمک بشر آمده است. به گونه‌­ای که نرم افزارهای حسابداری ابتدا در این خصوص طراحی و تولید شده و سپس با گسترش فروشگاه­‌های اینترنتی برای رفاه حال مشتریان اتصال نرم افزار حسابداری به سایت صرف نظر از اندازه کسب و کار استفاده می‌شود.

  • ۰۱/۱۰/۲۶
  • محسن مژده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی