لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

بخشی از زندگی هر شخص به کار کردن سپری می‌‌شود، طبیعتا همه ی افراد انتظار دارند در قبال ساعت کاری، مبلغ مشخصی را دریافت نمایند؛ که به این مبلغ درآمد آن شخص گفته می شود. درآمد دارای نکات و محاسباتی می باشد که باید قبل و پس از دریافت انجام شود. پس بهتر است که بدانید درآمد چیست؟

revenue چیست؟

Revenue یا همان درآمد چیست؟ Revenue یا همان درآمد مبلغ پولی است که فرد پس از یک یا چند روز کار کردن دریافت می کند. به عبارت دیگر درآمد مبلغ دریافتی است که بابت فروش کالا و یا ارائه خدمات شرکت به مشتریان کسب می گردد.

درآمد در حسابداری

 در حسابداری بیشتر شرکت ها و موسسات درآمد خود را از طریق فروش کالا و ارائه خدمات به دست می آورند و یا در سرمایه گذاری هایی همچون سهام، املاک و غیره مشارکت دارند.
همچنین لازم به ذکر است درآمد حاصل از این فعالیت ها مشمول مالیات می گردد، به گونه ای که مالیات دریافتی از درآمد موسسات، درآمد دولت محسوب می گردد. 

اصل تحقق درآمد

حسابداری شامل چند اصل مهم است که یکی از آن ها اصل تحقق درآمد می باشد؛ اصل تحقق درآمد می گوید که درآمد زمانی شناسایی می شود که به طور کامل دریافت شده باشد.

به بیان ساده تر بر اساس اصل تحقیق درآمد، درآمد زمانی شناسایی می شود که مزایا و معایب کالا و محصولات بر عهده ی خریدار باشد و ارائه خدمات به پایان رسیده باشد.

انواع درآمد در حسابداری

انواع درآمد در حسابداری به نوع کاری که انجام می دهیم بستگی دارد و چند دسته کلی تقسیم می شود. انواع درآمد در حسابداری عبارتند از:

درآمد فروش
درآمد سرمایه گذاری
درآمد حق الزحمه
کرایه
بهره
سایر درآمدها

نحوه محاسبه درآمد

در زمان محاسبه درآمد، حسابدار یک بار درآمد ناخالص «سرانه» را محاسبه می کند و بار دیگر درآمد خالص را محاسبه می نماید.

محاسبه درآمد ناخالص «سرانه»: درآمد ناخالص به معنای کل درآمد مجموعه از کلیه‌ی فعالیت‌ها می‌باشد که در نتیجه ی تولید و فروش محصولات و غیره به دست می آید. درآمد ناخالص می تواند مشخص کند که نتیجه فعالیت های شرکت در چه وضعیتی قرار دارد.

محاسبه درآمد خالص: در محاسبه درآمد ابتدا تعداد واحد کالاهای به فروش رفته را مشخص می کنیم و در مرحله ی دوم بهای تمام شده واحد کالاهای به فروش رفته را تعیین می کنیم. پس از حصول ارقام، با ضرب بهای تمام شده هر واحد کالا در تعداد کالاهای فروش رفته می توانیم درآمد را محاسبه کنیم.

رابطه درآمد و صورت حساب های مالی

درآمد مبلغ پولی است که ما در ازای فروش کالا و یا ارائه خدمات مشتریان دریافت می کنیم. این درآمد در یک بازه‌ی زمانی مشخص که با ضرب بها و تعداد به دست می آید، کسب می گردد.

تفاوت درآمد و سود خالص چیست؟

در پاسخ به سوال تفاوت سود خالص و درآمد چیست باید گفت تفاوت درآمد با سود کاملا واضح و روشن است، سود پس از کسر بیمه و مالیات از باقی مانده‌ی درآمد کسب می شود اما درآمد پس از ارائه و فروش نصیب شرکت و یا افراد می گردد.

درآمد عملیاتی چیست؟

درآمد عملیاتی (Aprerating Revenue) به درآمدی گفته می شود که از طریق فعالیت های اصلی شرکت به وجود می آید. به طور مثال در شرکت تولیدی، درآمد حاصل از تولید و فروش کالاها که یکی از فعالیت های اصلی شرکت است جزء درآمدهای عملیاتی موسسه محسوب می شود.

لازم به ذکر است اگر همین موسسه یک زمینی را به فروش برساند، مبلغ به دست آمده از فروش زمین جزء درآمدهای عملیاتی نیست، همچنین به درآمد عملیاتی درآمد منظم هم گفته می شود.
نتیجه گیری

درآمد Revenue مبلغ پولی است که پس از طی کردن یک بازه زمانی مشخص بابت فروش، ارائه، سرمایه گذاری و غیره به دست می آید. در صورت سود و زیان معمولا 2 نوع درآمد عملیاتی و درآمد غیرعملیاتی گزارش می شود.

درآمد غیر فعال به درآمدی گفته می شود که شما بدون دخالت مستقیم در آن مشارکت داشته باشید. به گونه ای که سرمایه گذاری روی پول و یا توانایی هایی که دارید انجام دهید.

منابع:

https://fardadgroup.blog.ir

  • ۰۱/۰۴/۰۸
  • محسن مژده

Revenue

انواع درآمد

درآمد چیست

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی