لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

تغییر اوضاع کاری شرکت‌ها می‌تواند شرایط مختلفی را بر آنها تحمیل نماید. یکی از این شرایط، عدم فعالیت شرکت است. شرکت‌های بدون فعالیت می‌توانند با ارائه نامه عدم فعالیت شرکت، به سازمان امور مالیاتی از تعلق گرفتن مالیات به خود جلوگیری نمایند. این موضوع که چگونه بر مسائل مالیاتی شرکت بدون فعالیت فائق آییم مورد بررسی ما خواهد بود.

عدم فعالیت شرکت چیست؟

بسیاری مواقع پیش می‌آید که شرکتی جواز کسب دارد، ثبت شده است اما پس از مدتی به دلایل مختلفی مانند عدم موفقیت مالی یا عدم تحقق اهداف، آن شرکت فعالیت خود را به‌صورت خواسته یا ناخواسته تعطیل می‌نماید. البته بحث ورشکستگی جداست!
در چنین شرایطی اگر شرکت هیچ‌گونه فعالیت مالی نداشته باشد با ارائه عدم فعالیت به وسیله نامه عدم فعالیت شرکت می‌تواند از پرداخت مالیات، اجتناب کند.

علت های عدم فعالیت شرکت می‌تواند موارد زیر باشد:

پیش بینی غیر واقعی از بازار، قبل از ثبت شرکت
ایجاد ناگهانی مشکلات مالی و اقتصادی
انجام کار خاصی در زمانی و گذشتن از آن
ثبت شرکت برای دست یابی به امکانات خاصی به غیر از خدمات مالی
عدم توانایی شرکت در رسیدن به اهداف خود
ورشکستگی، اختلاف بین شرکا، دلسردی و …

معیارهای تشخیص شرکت‌های بدون فعالیت

مراجع مالی و مالیاتی، برای بررسی عدم فعالیت شرکت، از روش های مختلفی استفاده می کنند. اصلی‌ترین معیار تشخیص شرکت‌های بدون فعالیت، بررسی تراکنش‌های مالی آن می‌باشد. به طور کلی روش‌های زیر در تشخیص عدم فعالیت به کار برده می‌شود:

بررسی اظهارنامه و صحت سنجی آن
بررسی دفاتر قانونی که می‌بایست به طور سفید تحویل شوند
استعلام‌های مالی و حساب بانکی شرکت
بررسی خرید و فروش های ثبت شده به نام اعضا یا برای شرکت
خرید تجهیزات و ملزومات
بررسی دفاتر و فاکتورهای شرکت‌های دیگر توسط سیستم یکپارچه مالیاتی

اظهارنامه عدم فعالیت شرکت

همان‌طور که گفته شد، شرکت‌ها خواه دارای فعالیت مالی باشند یا نباشند، باید به ارسال اظهارنامه مالیات خود اقدام کنند. اظهار نامه نهایی به اطلاع اداره دارایی می‌رسد. عدم ارسال اظهارنامه با رد نامه عدم فعالیت شرکت برابر است.

اظهارنامه عدم فعالیت اشخاص حقیقی

هرچند در این مقاله عمدتاً به عدم فعالیت در شرکت‌ها و اشخاص حقوقی پرداختیم، اما باید بدانید که اشخاص حقیقی نیز در صورتی که در یک سال بدون فعالیت اقتصادی باشند، لازم است اقدام به ارائه نامه عدم فعالیت اشخاص حقیقی نمایند. این موضوع اهمیت نامه عدم فعالیت شرکت را نشان می‌دهد و عواقب عدم ارائه نامه عدم فعالیت بر عهده خود شخص خواهد بود.

بررسی نمونه نامه عدم فعالیت برای اشخاص حقیقی در زیر می‌تواند راهگشای بسیاری از افراد باشد:

بسمه تعالی

ریاست محترم سازمان امور مالیاتی

با سلام و احترام،

اعلام می‌دارد اینجانب …… … دارای کد ملی ……… و کلاسه پرونده ……………. دارای واحد صنفی ………… از تاریخ …… تا تاریخ ………. فعالیت اقتصادی نداشته و عدم فعالیت خود را اعلام می‌دارد.

امضا

اظهارنامه عدم فعالیت اشخاص حقوقی

شاید اولین قدم برای اعلام عدم فعالیت شرکت‌ها، تکمیل اظهارنامه باشد. اظهارنامه عدم فعالیت شرکت مرحله مشترک بین تمامی دارندگان کد اقتصادی می‌باشد. این مرحله به صورت اینترنتی انجام شده و کافی است در آن اعلام شود که این شرکت فعالیت اقتصادی ندارد. در مراحل بعدی با مراجعه به سازمان مالیات، ارائه دفاتر و نامه عدم فعالیت شرکت، درخواست خود را تکمیل می نماید. اگر قصد دریافت کد اقتصادی دارید و یا علاقمند به یادگیری مباحث کد اقتصادی هستید، می‌توانید به مقاله استعلام کد اقتصادی مراجعه نمایید.
نتیجه گیری

شرکت‌هایی که در یک سال، هیچ‌گونه فعالیت مالی شامل خرید یا فروش کوچک‌ترین اقلام کالایی نداشته‌اند می توانند همراه با تکمیل اظهارنامه، دفاتر قانونی سفید و نامه عدم فعالیت شرکت، درخواست خود را به اداره امور مالیات ارائه دهند. پس از بررسی و تایید عدم فعالیت، پرداخت مالیات بر عهده آنها نخواهد بود.

منابع:

https://fardadgroup.blog.ir

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی