کسب و کار شما چه در خرده فروشی، تولید یا حمل و نقل باشد، نگهداری مناسب دارایی جهت اطمینان از ارائه محصول و خدمات باکیفیت مهم است. تیم تعمیر و نگهداری شما، هر هفته ساعتها را صرف مدیریت نگهداری برنامه ریزی شده تجهیزات و موارد دیگر میکند. یک نرم افزار CMMS به تیم شما کمک میکند، تا با ارائه داده هایی در مورد انجام کارها در زمان مشخص، وظایف خود را به طور موثر انجام دهید.
سیستم مدیریت نگهداری کامپیوتری (CMMS)
CMMS یک راه حل نرم افزاری است که اطلاعات مدیریت نگهداری کامپیوتری را متمرکز میکند، فرآیندها را تسهیل میکند و برخی از وظایف را برای بهبود کارایی خودکار میکند. نرم افزار سیستم مدیریت نگهداری کامپیوتری که به نام نرم افزار نت نیز شناخته می شود استفاده، در دسترس بودن و طول عمر تجهیزات، ماشین آلات، ناوگان، زیرساخت ها، امکانات و حتی عملیات را بهینه میکند. cmms مخفف عبارت Computerized Maintenance Management System میباشد.
یک نرم افزار CMMS چگونه کار میکند؟
در پایان، CMMS یک پایگاه داده است و اطلاعات درون آن از انواع توابع در تیمهای مختلف پشتیبانی میکند. کسانی که در عملیات یا امور مالی هستند میتوانند، از مشاهده وضعیت موجودی یا هزینهها، قرارداد تامین و سایر عملکردهای تعمیر و نگهداری بهره مند شوند.
یک CMMS میتواند به سازمانها در مدیریت و سادهسازی موارد زیر کمک کند:
منابع و کار
چرخه عمر دارایی
اولویت بندی و برنامه ریزی سفارش کار
تعمیر و نگهداری پیشگیرانه
مواد و موجودی
حسابرسی و ردیابی انطباق
گزارش ها و داشبورد
قابلیت تعمیر و نگهداری موبایل
نظارت بر وضعیت
آموزش و پشتیبانی سفارشی
مزایای استفاده از یک CMMS چیست؟
پیاده سازی و استفاده از نرم افزار نت، مزایای بهره وری و چرخه عمر زیادی دارد. به طور کلی، به تیمها اجازه میدهد تا شیوهها و فعالیتهای تعمیر و نگهداری خود را با سایر بخشها و اهداف تجاری هماهنگ کنند. وقتی سیستمی دارید که امکان به اشتراک گذاری داده ها را بین بخشها فراهم میکند، کار همه کمی کارآمدتر میشود.
برخی از مزایای برتر یک نرم افزار CMMS عبارتند از:
محیط ایمن و سالم
مدیریت ترتیب کار
در دسترس بودن
10 نرم افزار cmms برتر جهان
نرم افزارهای زیادی در بازار وجود دارند که ممکن است در هنگام خرید نرم افزار cmms شما را گیج کند. برای کمک به شما در خرید نرم افزار cmms، در این بخش به معرفی 10 نرم افزار برتر جهان پرداخته شده است.
Odoo
Felix
Infor CloudSuite EAM
collectiveFleet
Azzier CMMS
Dematic Sprocket
Proteus CMMS
TME CMMS
Llumin
iMaint EAM
چه تفاوتی بین CMMS و EAM وجود دارد؟
اصطلاح CMMS اغلب با EAM یا مدیریت دارایی سازمانی اشتباه گرفته میشود و یا به جای یکدیگر استفاده می شوند. این دو، کارکردها و اهداف بسیار مشابهی دارند اما اساساً متفاوت هستند. برای تشخیص تفاوتهای کلیدی بین CMMS و EAM، نگاهی کوتاه به تاریخچه CMMS و رابطه بین CMMS، EAM و APM میتواند مفید باشد.
همانطور که CMMS تکامل یافت، پایهای برای EAM ایجاد کرد. اساسا، EAM شامل عملکرد CMMS است و عملکردهای آنها میتوانند همپوشانی داشته باشند. آنچه EAM برای CMMS به ارمغان میآورد، تا حدی به لطف اتصال بیشتر و به اشتراک گذاری اطلاعات، توانایی گسترش سایتها، تقویت همکاری بین بخشها و ایجاد یکپارچگی عمیقتر با سیستمهای دیگر مانند برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) است.
این قابلیتها به راه حلهای EAM زمینه تجاری گسترده تری میدهد، که چرخه عمر کلی دارایی و تأثیر آن بر تجزیه و تحلیل مالی، تدارکات، مدیریت فرآیند، ریسک و انطباق، دفع دارایی و موارد دیگر را در نظر میگیرد. راه حلهای CMMS با خودکار سازی سفارشها و گردشهای کاری، زمان بندی کار، مدیریت مواد و ارائه گزارشها و ممیزیها در مورد آن وظایف، بر در دسترس بودن دارایی های ثابت و زمان به روز رسانی تمرکز دارند.
نتیجه گیری
نرم افزار CMMS که به عنوان نرم افزار مدیریت نگهداری کامپیوتری نیز شناخته میشود، به ایجاد یک مخزن مجازی از داده ها در مورد کل عملیات مدیریت نگهداری یک تجارت کمک میکند. برای کمک به صرفهجویی در زمان، فرآیندهای دستی مانند برنامه ریزی سفارشات کاری و ردیابی موجودی ها را خودکار میکند.
منبع:
www.educational.blogfa.com/post/280/نرم-افزار-cmms-چیست-10-نرم-افزار-cmms-برتر-جهان