لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

فعالین اقتصادی در سرتاسر جهان، حین آغاز به کار تمایل به کسب نوعی ضمانت از فروش محصولات خود هستند. این نیاز به فراخور گذر سالها، باعث ایجاد نوعی از معاملات به نام قرارداد آتی گردید. قرارداد آتی موجب آسودگی خاطر معامله‌گران گردید و سپس با پیشرفت خود، به عنوان هدفی برای کسب سود تبدیل شد.

قرارداد آتی چیست؟

شاید این پرسش در ذهن شما هم باشد، برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که در حقیقت قرار داد آتی نوعی از ابزارهای مشتقه به حساب می‌آید. ابزار مشتقه به فرایند، اوراق یا وسایلی هایی گفته می‌شود که به خودی خود دارای ارزش نیستند و به واسطه کالا یا چیز دارای ارزشی، ارزش می یابند. 
قرارداد آتی یا (Future Contract) قراردادی می باشد، که طرفین معامله، در زمان حال تصمیم می گیرند که کالایی را در زمان مشخصی در آینده، معامله نمایند. قیمت، ارزش و میزان معامله در زمان فعلی تعیین می گردد اما انتقال کالا و پول در آینده، صورت می گیرد.

فواید قرارداد آتی چیست؟ 

فواید قرارداد آتی شامل مواردی می باشد که به معامله‌گران اطمینان می‌دهد بتوانند سود مناسبی از فروش یا خرید خود ببرند. به‌عنوان‌مثال تولیدکننده ای که بیم کاهش قیمت محصولات را دارد می‌تواند با بستن قرارداد آینده، از فروش محصولات تولیدی خود مطمئن گردد. یا کارخانه داری که از افزایش قیمت مواد اولیه نگران است می‌تواند مواد اولیه را به‌صورت آتی تهیه نماید تا هم از ثبات قیمت آسوده شود و هم هزینه نگهداری، تعمیرات و انبارداری و استهلاک کمتری بپردازد.

انواع قرارداد آتی

ماهیت آنچه که در قراردادها مرود معامله قرار می گیرد باعث ایجاد تغییر در انواع قرارداد آتی می گردد. انواع این قرارداد عبارتند از:

قرارداد آتی در مورد کالاهای فیزیکی
قرارداد آتی سهام و شاخص

ویژگی‌های قرارداد آتی

پیش از آغاز استفاده از قراردادهای آتی باید بدانیم که ویژگی‌های قرارداد آتی چیست؟ پاسخ به این سوال بر معاملات افراد اثر گذاشته، باعث جلوگیری از اشتباه آنان می گردد. این ویژگی‌ها عبارتند از:
استاندارد بودن مشخصات قرارداد
شفافیت قیمت
اتاق پایاپای و نبود ریسک اعتباری
نقد شوندگی بالا
انعطاف پذیری پایین
پوشش ریسک
هزینه اندک معاملات
اهرم مالی

مشخصات قرارداد آتی

مشخصات قراردادهای آتی شامل اطلاعات و ملزوماتی می باشد، که باید در هر قرارداد بیان و عملیاتی گردد. مشخصاتی چون نوع دارایی، اندازه قرارداد، وجه تضمین، حداکثر حجم سفارش و … مشخصات آن محسوب می‌گردند. این موارد عبارتند از:
نوع دارایی پایه و استاندارد کالا
اندازه قرارداد آتی
دوره و ساعت معاملاتی و تاریخ سر رسید
وجه تضمین اولیه
حد نوسان قیمت روزانه
حداکثر حجم هر سفارش
سقف مجاز موقعیت های باز
تحویل و مهلت گواهی آمادگی تحویل
کارمزدها و جرایم

نحوه انجام معاملات قرارداد آتی چگونه است؟

برای اینکه بدانید نحوه انجام معاملات قرارداد آتی چگونه است؟ باید مراحل ذیل را طی نمایید:

برای انجام معاملات قرارداد آتی، ابتدا نیاز به دریافت کد معاملاتی قرارداد آتی دارید. تعدادی از کارگزاری‌های بورس ایران دارای مجوز قرارداد آتی می‌باشند با مراجعه به آنها، ارائه مدارم هویتی و تکمیل فرم‌های لازم، می‌توانید در خواست دریافت کد قرارداد آتی نمایید. پس از بررسی اطلاعات حساب بانکی و تایید مدارک شما توسط کارگزار، کد شما صادر خواهید شد. سپس می‌توانید با مراجعه با سامانه اینترنتی معاملات آتی در کارگزاری خود، با گذراندن مراحل زیر اقدام به معامله نمایید:

واریز وجه تضمین اولیه
ثبت سفارش خرید یا فروش آتی
انجام معاملات طبق قوانین آن
نتیجه گیری

قرارداد آتی ابزار نوینی محسوب می‌شود که برای تولید و معامله‌گران، شرایط کسب سود را فراهم می‌آورد. این بازار با داشتن پتانسیل سود بالا هدف فعالیت افراد زیادی شده است. کسب سود با سرمایه‌ای پایین از مزایای قراردادآتی می‌باشد.

منابع:

https://fardadgroup.blog.ir

  • ۰۱/۰۲/۳۱
  • محسن مژده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی