لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

حسابداری شرکتی نوعی از حسابداری است که به بررسی تمامی فعالیتهای سازمان می پردازد و شما با این نوع حسابداری می توانید انواع و اقسام حسابداری شرکتی را شناسایی و مدیریت کنید.
حسابداری شرکتی دارای انواع مختلفی می‌باشد، که هر یک از انواع آن دارای وظایفی ازجمله آماده سازی صورت گردش وجوه، تحلیل نتایج مالی، آماده سازی ترازنامه و …. می‌باشند.

حسابداری شرکتی چیست؟

حسابداری شرکتی،شاخه ای ویژه از حسابداری می باشد، که انواع حسابداری شرکت ها را دربرگرفته و تمام امور شرکت های دولتی و شرکت های خصوصی ازجمله حقوق و دستمزد، بازرگانی، خزانه، خرید و فروش را مدیریت می‌نماید. آماده سازی حساب نهایی، ایجاد صورت گردش وجوه نقد، ایجاد ترازنامه، تفسیر نتایج مالی شرکت و …. ازجمله وظایف حسابداری شرکتی می باشند.

مدیران با استفاده از نرم افزار حسابداری چند شرکتی کار خود را با دقت و سرعت بالاتری انجام خواهند داد، چراکه گزارش‌های کامل و منظم نرم‌افزار‌های شرکتی، سبب مدیریت بهتر و امکان خلاصه سازی اطلاعات حسابداری شرکت ها خواهد شد.

انواع حسابداری شرکتی

حسابداری شرکتی در شرکت های دولتی و شرکت های خصوصی دارای چند نوع می‌باشد، که در ادامه به معرفی انواع حسابداری شرکتی می‌پردازیم.
1.حسابداری شرکتی تولیدی
2.حسابداری شرکتی پیمانکاری
3. حسابداری شرکتی خدماتی
4. حسابداری شرکتی بازرگانی

تفاوت حسابداری شرکتی با حسابداری مدیریتی

در حسابداری مدیریتی از اطلاعات جمع آوری شده برای تصمیم گیری مدیران استفاده می شود. بدین طریق با راهنمایی مدیران جهت برنامه ریزی موثرتر، سبب صرفه جویی اقتصادی در شرکت خواهد شد. ارزیابی عملکرد، تحلیل گزارشات و ارائه پیشنهاد جهت بهبود عملیات حسابرسی ازجمله اهداف حسابداری مدیریتی می‌باشند. حسابرسی داخلی یک از انواع حسابرسی می باشد که حسابداران باید درحد نیاز درباره ان اطلاعات داشته باشند، اگر در زمینه حسابرسی داخلی اطلاعات کافی ندارید، با مطالعه مقاله حسابرسی داخلی اطلاعات خود را افزایش بدهید.

در حسابداری شرکتی اطلاعات برای افرادی که خارج از شرکت هستند، تهیه می‌شود. درواقع با استفاده از حسابداری شرکتی، امکان تجسم تصویری دقیق از عملکرد و وضعیت مالی شرکت فراهم خواهد شد . با استفاده از حسابداری شرکتی صورت و ترازنامه‌هایی تهیه می‌شود، که سبب مشخص شدن میزان سود و زیان و کارکرد‌های عملیاتی شرکت در طول دوره‌های مشخص خواهد شد.

مزایای حسابداری شرکتی

ازجمله مزایای حسابداری شرکتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

امکان تهیه دفتر کل
قابلیت ثبت حساب های دریافتی و حساب‌های قابل پرداخت
قابلیت گزارش دهی از سود و زیان ها به صورت دوره‌های مشخص شده
قابلیت محاسبه حقوق و دستمزد
امکان ثبت عملیات خرید و فروش
قابلیت محاسبه سود و زیان شرکت ها

وظایف حسابدار شرکتی

همانگونه که در مقاله وظایف حسابدار ذکر شد، حسابداران دارای نقش ویژه ای در شرکت ها می باشند. وجود یک حسابدار خوب می توان تاثیرات بسیار مثبتی در عملکرد شرکت داشته باشد. در صورتی که حسابدار دارای توانایی‌های لازم نباشد، قطعا سبب ایجاد خسارت برای شرکت خواهد شد. بنابراین حسابدار شرکتی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید تمام وظایف خود را به خوبی انجام دهد.
برخی از وظایف حسابدار شرکتی به شرح زیر می­‌باشند:

بررسی داده ها و اطلاعات مالی شرکت
ارزیابی وضعیت مالی شرکت
رسیدگی به امور مالیاتی شرکت و صورت معاملات فصلی
بررسی بخش‌های مختلف تولیدی جهت پیدا کردن میزان سود و زیان
پیش بینی بودجه
تعیین استراتژی‌های مالی

خدمات حسابداری شرکتی

حسابداری شرکتی خدمات متنوعی را اراده می دهد، که برخی از این خدمات به شرح زیر می باشند:

ارزیابی فعالیت‌های شرکت
بررسی سوابق مالی و تعیین وضعیت مالی شرکت ها
ارائه پیشنهاد به منظور افزایش میزان درآمد شرکت
تطبیق فعالیت‌های شرکت با قوانین و مقررات تصویب شده توسط نهاد‌های نظارتی
بررسی سوابق مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده
تضمین تطابق فعالیت‌های تجاری شرکت با سیاست‌های سازمانی
نتیجه گیری
همانطور که در مقاله حاضر ذکر شد، حسابداری شرکتی، تمام امور حسابداری شرکت ها را دربرمی گیرد. نرم‌افزار‌های حسابداری شرکتی با آماده سازی گزارش‌های جامع، کمک شایانی به افزایش دقت و سرعت مدیران می نمایند.

منابع:

http://fardadgroup.blogfa.com/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی