لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

از گذشته تا کنون مالیات (Tax) برای دولت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار بوده و دولت‌ها آن را از اشخاص دریافت می‌کردند. مالیات در مشاغل مختلف مثل مالیات شرکت ها در واقع بخشی از درآمد یا سود اشخاص است که به دولت پرداخت می‌شود، به همین دلیل زمینه سود یا درآمد را دولت فراهم نموده است و دولت‌ها نیز موظف‌اند مالیات‌ها را صرف مخارج عمومی و رفاه اجتماعی کنند.

انواع مالیات شرکت ها

تمامی شرکت‌ها موظف به پرداخت مالیات می‌باشند، عدم توجه کردن به قوانین مالیات شرکت ها، آن‌ها را از یکسری مزایا محروم می‌کند و علاوه بر آن مشمول پرداخت جرائم مالیاتی می‌شوند که همین مالیات و جریمه توسط اداره امور مالیاتی و به طور علی الراس محاسبه خواهد شد.
انواع مالیات‌هایی که اشخاص حقوقی مکلف به پرداخت آنها هستند عبارت‌اند از:
مالیات بر درآمد
مالیات بر عملکرد
مالیات بر اموال و املاک
مالیات‌های تکلیفی
مالیات بر ارزش افزوده
بر اساس قوانین و مقررات مالیاتی کشور مالیات‌های قابل وصول توسط دولت از اشخاص حقیقی و حقوقی به دو گروه کلی زیر تقسیم می‌شود:
مالیات مستقیم
دولت‌ها به طور مستقیم از دارائی‌ها، اموال افراد بخشی را با توجه به نرخ‌هایی که قبلاً در قانون بیان شده به عنوان مالیات دریافت می‌کنند. دلیل نام گذاری مالیات مستقیم همانطور که مشخص می‌باشد همین است که مستقیماً از درآمد و اموال افراد دریافت می‌شود به همین خاطر پرداخت کننده نهایی آن مشخص و معلوم است.
مالیات‌های مستقیم خود به دو دسته طبقه‌بندی می‌شوند:
مالیات بر دارائی (Property Tax)
مالیات بر درآمد (Income Tax)
مالیات غیر مستقیم
افراد جامعه و عموم مردم در هنگام خرید کالاها و دریافت خدمات، علاوه بر قیمت اصلی کالا و خدمات باید مبلغی بیشتر را به دولت به عنوان مالیات غیر مستقیم بپردازند و در واقع پرداخت کننده نهایی آن عموم مردم هستند.
علت اینکه این مالیات را غیرمستقیم می‌نامند این است که، به عنوان مثال فردی کالایی را خریداری می‌کند و مالیات کالا را به فروشنده پرداخت می‌کند و فروشنده مالیات آن کالا را در هنگام خرید از تولیدکننده، به آن می‌پردازد و در نهایت تولیدکننده است که مالیات را به دولت پرداخت می‌کند.
مالیات غیر مستقیم به دو دسته طبقه‌بندی می‌شود:
مالیات بر واردات
مالیات بر مصرف و فروش
قوانین مالیاتی شرکت‌ها
بر اساس قانون یکی از وظایف شرکت ها پرداخت مالیات می‌باشد. تمامی شرکت ها پس از ثبت در اداره ثبت شرکت ها، باید حوزه مالیاتی خود را مشخص کنند و به منظور حسابرسی دقیق‌تر مالیات شرکت ها باید پلمپ دفاتر تجاری انجام شود. 

اظهارنامه مالیاتی

افراد و مؤسساتی که رزق آنها مشمول پرداخت مالیات است با ارائه میزان درآمد و هزینه و نتیجه فعالیت‌های یک‌ساله مالی خود به اداره امور مالیاتی، در قالب اظهارنامه مالیاتی، نسبت به محاسبه مالیات خود اقدام می‌کنند.

نحوه محاسبه میزان مالیات شرکت ها چگونه است؟

از مجموع درآمدهایی که شرکت‌ها از فعالیت‌های اقتصادی کسب می‌کنند، می‌بایست زیان‌های آن‌ها و معافیت‌ شرکت هایی که در قانون مقرر شده را کسر نمود و مطابق نرخ مقرر در ماده 105 قانون مالیات‌های مستقیم، نحوه محاسبه مالیات شرکت ها به نرخ 25 % خواهد بود.

معافیت مالیاتی شرکت‌ها

در قانون مالیات، برای برخی افراد یا مؤسسات و شرکت‌ها که دارای شرایط یا ویژگی‌هایی هستند، معافیت‌هایی در نظر گرفته شده است و این اشخاص از پرداخت مالیات معاف هستند. 
نتیجه‌گیری
در این مقاله به طور خلاصه به مالیات شرکت ها و انواع آن و همچنین موارد معافیت آنها پرداختیم که عدم آگاهی از موضوع موجب ضرر و زیان‌هایی خواهد شد، همچنین تشکیل پرونده مالیاتی که از مراحل اولیه کار یک شرکت است و اظهارنامه مالیاتی که اصلی‌ترین بخش کار و نتیجه کار است و قوانین مالیاتی برخی شرکت‌ها را مورد بررسی قرار دادیم. در آخر هم به سؤالاتی پرداختیم که اکثر افراد در حوزه مالیات با آن ها مواجه خواهند شد.

منابع:

http://fardadgroup.blogfa.com/

https://fardadgroup.blog.ir/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی