لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

در بخش‌هایی از قانون برای حمایت از کسب‌ و کار بخش خصوصی، نرخ صفر مالیاتی در نظر گرفته شده است. با وجود اینکه مالیات جز درآمدهای اصلی کشور بوده و پرداخت آن جز وظایف قانونی مشمولین است اما در مواردی قانون‌گذار به‌منظور حمایت از مشاغل خصوصی، نرخ صفر مالیاتی را در نظر می‌گیرد.

نرخ صفر مالیاتی چیست؟

به‌منظور حمایت از بخش تولید و پیشگیری از ورشکستگی، نرخ صفر مالیاتی توسط قانون‌گذار تعریف می‌شود. به بیان ساده‌تر، قانون‌گذار برای بهبود شرایط اقتصادی و حمایت از مشاغل خصوصی و بخش تولید سیاست‌های مالیاتی را در پیش می‌گیرد تا اشخاص در مدت‌زمان معین از پرداخت مالیات معاف شوند.

مالیات با نرخ صفر یعنی، مدت‌زمان تعیین شده توسط قانون‌گذار که شخص از پرداخت مالیات معاف می‌شود. در واقع مفهوم نرخ صفر مالیاتی برای پشتیبانی از بخش تولید و مشاغل بخش خصوصی است.

مشمولین نرخ صفر مالیاتی

بر اساس آخرین اصلاحیه مصوب سال 94 قانون مالیات‌های مستقیم که از اوایل سال 95 اجرایی شد، واحدهای تولیدی، خدماتی و مراکزی که بیش از 50 نفر نیروی کار دارند جز مشمولین نرخ صفر مالیاتی هستند.

بخش های دارای نرخ صفر مالیاتی

به‌طورکلی بخش های دارای نرخ صفر مالیاتی عبارتند از:

واحدهای تولیدی و خدماتی با بیش از 50 نفر نیروی کار 
سازمان‌ها و مؤسسات وابسته به شهرداری‌ها
دفاتر گردشگری و زیارتی
فعالیت‌های تولیدی، معدنی و خدماتی و معادل 100 درصد از درآمد صادرات خدمات
20 درصد درآمد صادرات مواد خام
کالاهای غیرنفتی و محصولات کشاورزی

شرایط استفاده از نرخ صفر مالیاتی

قانون‌گذار برای حمایت از واحدهای تولیدی و خدماتی مثل بیمارستان‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی و گردشگری معافیت‌های خاصی در نظر گرفته است. شرایط استفاده از نرخ صفر مالیاتی ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر توسط کلیه مشاغل و افراد مشمول قانون است.

تفاوت معافیت مالیاتی و مالیات با نرخ صفر

احتمالا برای شما هم سوال باشد که تفاوت معافیت مالیاتی و نرخ صفر مالیاتی چیست؟ در این بخش می‌خواهیم تفاوت مالیات با نرخ صفر و معافیت مالیاتی را توضیح دهیم.

دقت کنید که معافیت مالیاتی با نرخ صفر مالیاتی نباید اشتباه گرفته شود. به طور مثال وقتی‌که یک بنگاه اقتصادی در دوره‌ای از زمان فعالیت ندارد، همچنان موظف است اظهارنامه مالیاتی کاملاً سفید خود را به اداره امور مالیات تحویل دهد.

تحویل ندادن اظهارنامه مالیاتی حتی در صورت سفید بودن آن، مشمول جریمه می‌شود؛ بنابراین دقت کنید که نداشتن فعالیت اقتصادی به معنی نرخ صفر مالیاتی نیست.

مالیات با نرخ صفر مشمول بنگاه‌ها و مشاغل غیردولتی یا خصوصی است که به‌منظور حمایت از کسب‌وکار آن‌ها در نظر گرفته شده است. همین مشاغل هم باید در موعد مقرر برای بهره‌مندی از نرخ صفر مالیاتی، اظهارنامه خود را به اداره مالیات تحویل دهند.

در واقع معافیت مالیاتی یعنی برخی مشاغل تولیدی به‌صورت کلی و دائمی از پرداخت مالیات معاف‌اند اما نرخ صفر مالیاتی مدت‌زمان معینی داشته و به‌صورت دائمی نیست.
نتیجه گیری

پرداخت مالیات یک وظیفه قانونی است. اما برای حمایت از کسب‌ و کار بخش تولید و مشاغل خصوصی نرخ صفر مالیاتی در نظر گرفته شده است. بر اساس مصوبه اجرایی از سال 95 به بعد، درآمد خدمات و کالاهای غیرنفتی و محصولات کشاورزی و همچنین درآمد دفاتر گردشگری و زیارتی جز مشمولین 100 درصدی قانون مالیات با نرخ صفر هستند.

منابع:

http://fardadgroup.blogfa.com/

https://fardadgroup.blog.ir/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی