لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

توسعه سیستم مالیاتی در کشور و یکپارچه سازی اقتصادی کسب و کار ها موجب ایجاد تغییراتی در مالیات شده است. در سال های اخیر نیاز به مدیریت کسب و کارها، افزایش دقت در اخذ مالیات و جلوگیری از فرار مالیاتی سبب شده است تا تمام فعالان اقتصادی، کد اقتصادی دریافت نمایند.

کد اقتصادی چیست؟

کد اقتصادی شامل یک شماره 12 رقمی است که توسط اداره مالیات به اشخاص حقیقی و حقوقی که فعالیت اقتصادی دارند اختصاص داده می شود.

کد اقتصادی (Economic Code) نشانگر فعالیت های اقتصادی نظیر ارائه خدمات، تولید کالا و خرید و فروش های اشخاص دارای کسب و کار می باشد.

کد اقتصادی چه کاربردی دارد؟

امروزه کد اقتصادی به یکی از ملزومات فعالیت شما در بازار ایران تبدیل شده است. شماره یا کد اقتصادی به نوعی دربردارنده مجوز فعالیت و اعتبار فعالین اقتصادی می باشد. ایجاد این کد توسط اداره مالیات با هدف یکپارچه سازی کسب و کارهای کشور بوده است.
بنابراین با یک تقریب کلی، تمام فعالیت های اقتصادی شما توسط این کد انجام خواهد شد. به عنوان مثال ارتباط شما با سازمان امور مالیاتی کشور، ارگان ها و سازمان ها، همکاری با سایر شرکت ها و حتی واردات و صادرات منوط به دریافت کد مالیاتی می باشد. به بعضی از مزایای کد اقتصادی اشاره می کنیم:

عقد قراردادهای تجاری: تمامی افراد حقیقی و حقوقی جهت عقد قراداد های تجاری ملزم به ارائه کد اقتصادی هستند. بدون الصاق این کد، قرارداد فی مابین رسمیت چندانی نداشته و خلاف قانون مالیاتی خواهد بود.
شرکت در مناقصه و مزایده ها: یکی از مهمترین مقاصد اشخاص حقوقی بعد از تاسیس، شرکت در مناقصه ها و مزایده های دولتی می باشد. همکاری با هریک از ارگان های دولتی بدون ارائه کد اقتصادی امکان پذیر نمی باشد.
دریافت کارت بازرگانی و انجام صادرات و واردات: یکی از ابتدایی ترین مراحل اخذ کارت بازرگانی و ورود به دنیای بزرگ واردات و صادرات به کشور، داشتن کد اقتصادی است. پس از ثبت کد اقتصادی مالیاتی خود می توانید از طریق ارگان مربوطه اقدام به دریافت کارت بازرگانی نمایید.
اظهارنامه مالیاتی و ارزش افزوده: به جهت ارائه هریک از موارد فوق در سامانه مالیاتی نیاز به ارائه کد اقتصادی خود دارید.
صدور فاکتور رسمی و ثبت قراردادها و تکمیل دفاتر: صدور فاکتور رسمی و قانونی کردن قرارداد ها بدون ثبت کد اقتصادی امکان پذیر نمی باشد.
رسیدگی به دفاتر، فاکتورها و صورتحساب ها: به طور کلی رسیدگی به تمام امور شما در اداره امور مالیاتی نظیر رسیدگی به دفاتر پلمب، فاکتورها و قرادادها توسط کد اقتصادی انجام می گردد. بدون کد اقتصادی فعالیت شما در سازمان مالیاتی کشور قابل شناسایی نخواهد بود.
افتتاح حساب بانکی برای اشخاص حقوقی: برای ثبت درآمد و داشتن حساب بانکی ریالی و همچنین افتتاح حساب ارزی با مالکیت حقوقی نیاز به کد اقتصادی دارید.
بهره گیری از معافیت های قانونی مالیاتی: سازمان امور مالیاتی کشور هر ساله معافیت هایی را برای مشاغل مختلف تصویب می نماید. این معافیت ها به نفع مشاغل بوده و به کسب و کار آنها کمک می نماید. در صورت عدم دریافت کد اقتصادی، کسب و کار شامل این معافیت ها نخواهد شد.
جلوگیری از مشکلات مالیاتی: فعالیت هر کسب و کار طبق قوانین خاصی صورت می گیرد. بدون داشتن کد اقتصادی و تبعیت از این قوانین ممکن است هرگونه ایراد مالیاتی و کاری پیش بینی نشده ای رخ دهد.

چه افرادی معاف از دریافت کد اقتصادی هستند؟

به طور کلی مساجد و حسینیه ها، تکایا و هیئات مذهبی

اشخاص حقیقی که مشغول به فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی باشند. مانند نقاشی، خطاطی، طراحی، بازیگری، نویسندگان و …

اشخاص حقیقی دارای فعالیت پیمانکاری به شرطی که مبلغ درآمد کل پیمان های سالانه آنها کمتر از 5 میلیون تومان باشد. (بخوانید: نرم افزار حسابداری پیمانکاری ساختمان)

لازم به ذکر است معافیت های مالیاتی متعددی در قانون کشور وجود دارد اما اغلب آنان منوط به دریافت کد اقتصادی می باشند.

منابع:

http://fardadgroup.blogfa.com/

https://fardadgroup.blog.ir/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی