لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال

خرید و تمدید آنتی ویروس کسپرسکی نود32 - لایسنس اورجینال

لایسنس اورجینال آنتی ویروس تمدید آنتی ویروس اورجینال خرید آنتی ویروس نود32 کسپرسکی بیت دیفندر اویرا تراست پورت اف سکیور پاندا

  • ۰
  • ۰

آیا می دانید اداره مالیات نتیجه محاسبات و نظر خود درباره مالیات مودیان را در برگ تشخیص مالیات اعلام می کند! افرادی که مشمول ماده 110 قانون مالیات های مستقیم هستند باید حداکثر تا مدت زمان 4 ماه پس از پایان سال مالی اظهارنامه مالیاتی خود را برای اداره مالیات ارسال نمایند. پس از ارسال اظهارنامه توسط مودیان مالیاتی، اداره مالیات تا مدت یک سال پس از پایان زمان ارسال اظهارنامه مالیاتی آن را بررسی نموده و حداکثر تا مدت زمان 3 ماه پس از اتمام مهلت ذکر شده برگ تشخیص مالیاتی را صادر نموده و به مودی ابلاغ می نماید.

برگ تشخیص مالیات چیست؟

برگ تشخیص مالیات یا برگ ارزیابی عمومی مالیاتی که به نام نامه برگ ارزیابی مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی انفرادی هم شناخته می شود، نتیجه بررسی، رسیدگی و تصمیم نهایی اداره امور مالیاتی درباره مودی را مشخص می نماید. برگ تشخیص مالیات برای هر نوع از مالیات مانند مالیات حقوق، مالیات عملکرد و … به صورت جداگانه صادر می گردد. شما می توانید با مطالعه مقاله نحوه محاسبه مالیات حقوق، اطلاعات خود را درباره نحوه محاسبه مالیات حقوق خود و قوانین آن افزایش دهید.

تفاوت بین برگ تشخیص و برگ قطعی مالیات بر درآمد

هنگامی که مودی بتواند مالیات خودرا پرداخت نماید برای وی برگ تشخیص مالیات صادر خواهد شد. حال اگر مودی به مالیات ذکر شده در برگ تشخیص مالیات اعتراض داشته باشد، می تواند حداکثر تا مدت زمان 30 روز پس از ابلاغ به آن اعتراض نماید.

در صورتی که مودی تا مدت زمان مشخص شده به برگ تشخیص مالیات خود اعتراض نکند، واحد خدمات مالیاتی اقدام به صدور برگ تشخیص مالیات می نماید. امکان دارد که برگ قطعی مالیات بدون بدهی و یا دارای مانده بدهی از قبل باشد. درصورتی که مودی در زمان مشخص شده اقدام به پرداخت مالیات خود نماید، از 40% بخشودگی جرائم مالیاتی برخوردار می گردد. اما اگر مودی در زمان تعیین شده مبلغ مالیات خود را پرداخت نکند، دایره وصول اجرا با استفاده از ابزار های قانونی اقدام به وصول مالیات می نماید.

تفاوت برگ تشخیص و برگ مطالبه

برگ تشخیص مالیاتی همان برگ مطالعه می باشد. اداره مالیات می تواند در صورت بدست آوردن شواهد جدید تا مدت 5 سال پس از سررسید مالیاتی بررسی های مورد نیاز در زمینه منابع مالیاتی مودی را انجام دهد و اگر مشخص شود که مودی در دوره زمان مورد نظر درامد خود را کتمان نموده نموده است، با صدور برگ متمم مالیاتی مالیات و همچنین جریمه مربوطه را با توجه به مدارک جدید مطالبه نماید.

ویژگی‌های نامه اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی

مودی باید در برگه اعتراض تشخیص مالیاتی خلاصه ای از اعتراض خود را ارائه نماید. به علاوه ضمیمه کردن اسناد و مدارک  اثبات کننده ادعای متقاضی لازم می شود. برخی از نکاتی که باید در نوشتن نامه اعتراض مالیاتی رعایت شوند به شرح زیر می باشد:

اعتراض به ورت خلاصه نوشته شود و توضیحات اضافه وارد نشود.
متناسب با نوع مشکل یا اعتراض صحبت شود.
لحن نامه به صورت رسمی بوده و موجب اساعه ادب نشود.
اگر قبل از نوشتن اعتراض از یک کارشناس اعتراض مالیاتی کمک گرفته شود بهتر می باشد.

منابع:

http://fardadgroup.blogfa.com/

https://fardadgroup.blog.ir/

  • ۰۰/۰۹/۳۰
  • محسن مژده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی